تحقیق-بررسی-فات-سنگین
تحقیق بررسی فات سنگین
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 77
حجم فایل: 863 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

توضیحات:
 پایان نامه رشته شیمی با موضوع بررسی میزان فات سنگین در مواد غذایی و انواع ماهی قزل آلا، در قالب فایل word و در حجم 77 صفحه.


بخشی از متن:

فات سنگين به عنوان يك مسئله خطر ساز از ابعاد مختلف و به طور جدي مي‌توانند زيست انسان و ساير موجودات زنده را به خطر بياندازند. يكي از عمده‌تر‌ين منابع توليد كننده اين عوامل سنگ‌هاي معادن و غبارهاي آتشفشاني مي‌باشند ولي در كنار اينها انسان خود به اشكال مختلف مانند صنايع رنگرزي، آبكاري فات و باطري سازي در انتشار فات سنگين نقش دارد. حضور اين عوامل در محيط زيست در دراز مدت منجر به كاهش توان توليد مثلي آبزيان ، مشكلات تنفسي و عصبي و غيره شده و در ضمن با توجه به تجمع آن در بدن  (تجمع زيستي)  و انتقال آنها به مصرف كنندگان بعدي از جمله انسان مي‌تواند عوارض غير قابل جبراني را ايجاد نمايد. يكي از منابع مهم انتقال فات سنگين خوراك مصرفي ماهيان پرورشي است كه با اندازه گيري دو ف سرب و آهن مي‌توان به ميزان حضور اين عوامل در غذا و احياناً بالا بودن آنها بيش از حد استاندارد پي برد. همچنين بررسي ميزان اين فات در آب و ماهيان مزارع پرورشي از نظر مقايسه‌اي مي‌تواند راه كار مناسبي در نحوه استفاده از اين منابع آبي و يا حتي ماهيان مورد پرورش در اين آبها به ما بدهد.

فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: مقدمه و طرح تحقيق
1-1- بيان مسئله
1-2- اهداف، فرضيات و سئوالات تحقيق
1-2-1- اهداف تحقيق
1-2-2- فرضيات تحقيق 
1-2-3- سئوالات تحقيق
1-3- روش تحقيق و پژوهش
فصل دوم: كليات تحقيق
2-1- فات سنگين
2-1-1- منشاء فات سنگين
2-2- سابقه تحقیقات در مورد سرب 
2-2-1- سابقه تحقيقات در مورد سرب و اثر آلوده كنندگي آن در انسان
2-2-2- اثر آلوده كنندگي سرب در آب دريا و ماهيان
2-3- سابقه تحقیقات در مورد آهن
2-3-1- سابقه تحقيقات راجع به مسموميت با آهن و اثر آلوده كنندگي آن بر انسان
2-3-2-اثر آلوده كنندگي آهن در آب دريا و ماهيان
2-3-3- مقادير استاندارد پيشنهاد شده آهن و سرب از سوي سازمانها و محققان مختلف
فصل سوم: مواد و روش كار
3-1- مواد و لوازم مورد نياز
3-2- روش كار
3-2-1- تاریخچه دستگاه جذب اتمی
3-2-2- قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی
3-2-2-1 روش کار با دستگاه جذب اتمی با شعله
3-2-3- آماده سازی نمونه ها جهت اندازه گیری فات
3-2-4-عمل هضم اولیه در فات
فصل چهارم: نتايج تحقيق 
فصل پنجم: بحث و پیشنهادها
منابع 
چکیده انگلیسی

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


پارسی2

تحقیق بررسی و تعیین شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران میانی

تحقیق بررسي مقايسه اي جو سازماني دانشكده هاي ادبيات و علوم انساني دانشگاه

تحقیق کامل تیراندازی

تحقیق انبار IT

تحقیق مباني حكومت دموكراتيك و اقتدار گرا

تحقیق كنترل و كاهش پديده كودك آزاري

تحقیق عزاداری امام حسین: رویکردهای نظری و تاریخی

فات ,سنگين ,مورد ,ماهيان ,انسان ,اثر ,2 2 ,3 2 ,2 3 ,2 1 ,فات سنگين ,بررسی فات سنگین ,تحقیق بررسی فات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ جامع و تخصصی تکنولوژی و موبایل فکر کردن با صدای بلند بهادر بوربوری درسی دانلود آموزشی - سئو - دیجیتال مارکتینگ filero shayanrayanes فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی کاربرد GIS و RS در علوم زمین sadra ansari